Podjelite

Hotelska i apartmanska opremanja su vrlo izazovni i kreativni zahtjevi kojima pristupamo vrlo pažljivo. Svaki turistički objekt je priča za sebe, svakom pristupamo individualno. Naš turizam bilježi stalni rast, tako da se opremanjem dokazuje važnost održavanja hotelskog i apartmanskog objekta i potražnje istog na tržištu.

Odabir dobrog dobavljača namještaja za turističke objekte za vaš projekt može biti zastrašujući zadatak, pogotovo ako tražite kompletno rješenje. Jedan od najvažnijih čimbenika je pronalaženje nekoga tko razumije potrebe vašeg hotela.

Tapetar Majcen nudi niz rješenja za opremanje hotela, vila i apartmana namještajem za sjedenje i spavanje, kako bi vaš objekt osigurao svojim gostima iskustvo koje očekuju. Tijekom godina radili smo s nizom hotela, uključujući velike lance i obiteljske hotele, pri čemu smo surađivali s poznatim dizajnerima interijera. Oblikovali smo namještaj prema individualnim zahtjevima pazeći da pri tome zadržimo udobnost, kvalitetu koja nas održava na tržištu dugi niz godina.

opremanje apartmana i hotela, interior, garnitura, zastori, stolice

Kvalitetni namještaj napravljen za jedan od nedavnih objekata je u cijelosti prepušten nama, prilikom čega smo vodili brigu o zadovoljavanju standarda prilikom kategorizacije objekta.

Odabir nas za dobavljača tapeciranog namještaja znači da znate da dobivate namještaj koji je napravljen da traje. Sav naš namještaj je izrađen u vlastitoj proizvodnji pri čemu je sudjelovao tim iskusnih operativaca koji se ponose svojim radom. Tapetar Majcen koristi spoj kvalitetnog repromaterijala radi poboljšanja dugovječnosti i osiguravanja da proizvodi mogu izdržati tešku upotrebu koju očekuju gosti hotela.

Mi vam osim tapeciranog namještaja, koji uključuje krevete, uzglavlja za krevete, madrace, sofe, ležajeve na razvlačenje, fotelje, pomoćne ležaje možete odabrati zavjese i blackout dekore koji zadovoljavaju standarde prilikom opremanja vašeg objekta.

opremanj apartmana i hotela, spavaća soba, tapecirani krevet, narančasti

Dizajn koji odražava našu liniju proizvoda možemo prilagoditi vašim potrebama.
Naš i tim radi s vama kako bi stvorio viziju koja odražava vas da biste stvorili ugodnu atmosferu prilikom opremanja vašeg objekta. Od recepcije, lobi bara do spavaćih soba, namještajem želimo osigurati da Vaši gosti imaju najbolje moguće iskustvo, osiguravajući pri tome da se vrate u budućnosti u vaš objekt.

Odabir tvrtke kao što je Tapetar Majcen može pomoći vašem poslovanju možemo zajedno složiti vaš vlastiti dizajna koji se može uvesti po čitavim objektu osiguravajući da vaš namještaj u skladu s imidžom i stilom vašeg hotela ili vile.

Tapetar Majcen ima 54 godine iskustva u ispunjavanju očekivanja i izgradnje položaja na tržištu. Naši timovi su sposobni raditi na zahtjevnim projektima i uspostaviti izravnu vezu s klijentima kako bi osigurali dovoljnu količinu informacija i podataka koju su bitni prilikom svakog projekta.

Veliki broj naših klijenata uključuju hotele i vile diljem Jadrana na Malom Lošinju u Selcu, Rovinju, te privatnih Villa u Zadru i na otoku Krku. Gdje smo opremali dnevne sobe i spavaće sobe namještajem uključujući krevete, fotelje i sofe.

Nazovite nas na telefonski broj 035 258 495 ili nam se obratite putem maila tapetar.majcen@gmail.com te saznate više informacija o proizvodima i uslugama koje Vam možemo pružiti.

Vaš Tapetar Majcen