Podjelite

Svake godine tako i ove pratimo trendove koji se javljaju pri uređivanju interijera. Ove sezone su in dvije predivne boje Rose Quartz nijansa ružičaste i Serenity nijansa plave. Svi su objeručke prihvatili obadvije boje, ali sa opravdanim razlogom, obadvije su predivne. Boje su zastupljene kod bojanja zidova ali su ravnopravno zaposjele i velike komade tapeciranog namještajakao što su ležaju, sofe i garniture, ali ako Vam je to previše jednostavno tu boju zastupite pri odabiru manjih dekora u prostoru kao što su ukrasni jastuci ili dekorativni predmeti. Osvježite svoju spavaću sobu krevetom u jednoj od te dvije boje, zidove obojajte laganom sivom nijansom, posteljina neka također bude lagano sive boje, tepih neutralan sivi ili svjetlo bež, dekori na prozorima boje kreveta u maloj mjeri…i evo sve je spremno za ugodan i miran san.

Boje se odlično mogu kombiniraju sa drvetom, metalom, broncom….  dobro se uklapaju u tamnije, prigušene ambijente u kojem su zidovi neutralne boje a recimo garnitura i nijansi Serenity, koja unese dašak svježine u prostor, djeluje ugodno i opuštajuće. Ako Vam je garnitura prevelika investicija, ili ju trenutno ne trebate posegnite za manjim predmetima u tim nijansama.  Boje nisu jake, tako ih lako možete uklopiti u svaki ambijent.  Inspirirajte se ovim fotografijama, i odvažno krenite u nove pobjede.

Boje kao smeđa, siva, crna… i da ne nabrajam dalje su već viđene bezbroj puta u našim domovima, ove boje su nešto novo, a samom prostoru daju nevjerojatno toplinu u domu. Pogledajte svoj dnevni boravak, želite promjenu, idemo krenuti što valja a što ne valja, ma valja sve ako tako mora biti, ali ne mora odite do najbliže trgovine sa dekorativnim tkaninama i za početak si napravite ukrasne jastučiće u nijansi Rose Quartz i Serenity. Sigurna sam da će Vam se svidjeti promjena te da ćete se odlučiti za korak dalje. U svakom slučaju savjetujem ne pretjerujte sa količinom boje u interijeru, maksimalno tri boje zastupite, osnovnu i jednu do dvije prateće.

Na nedavnom sajmu In Dizajn imala sam priliku vidjeti ove dvije predivne boje na garniturama i tapeciranim krevetima, ostala sam bez daha, predivno, poželite se zavaliti i ne ustajati. Kada pričamo o roza kutnoj garnituri mislimo si to je previše, ali ne, ova nijansa je predivna, topla i neutralna drugačija od svih drugih roza nijansi. Tako sam ja inspirirana ovim bojama odlučila naš sljedeći sjedeći program koji radimo za nadolazeći sajam izraditi upravo u tim nijansama, jako se veselim i jedva čekam da bude gotovo. Obećavam da ću Vas na našoj Facebook stranici o svemu obavijestiti, naravno biti će slikice.

Iskreno vjerujem da će barem dio Vas biti inspiriran ovim Blogom i da će se odvažiti baš kao i ja. U ovo nadolazeće jesensko i zimsko vrijeme treba nam malo svježine i topline u domu, a to možemo postići upravo sa ove dvije boje.

Proguglajte ovu temu i vidjet ćete, na kraju slike govore više od tisuću riječi.

Vaš Tapetar Majcen